Profesionalni pristop k čiščenju steklenih površin

Izberite Total System d.o.o. za čiste steklene površine. Izurjeni delavci, sodobna oprema ter namenska čistila. Smo prilagodljivi tudi za težko dostopna stekla in izurjeni v višinskih delih.

Čistimo na domu in večje poslovne zgradbe.

Total System nudi ugodno čiščenje steklenih površin in. Naši delavci so usposobljeni za delo na višini s premičnimi dvigali ali višjimi lestvami. Čistimo samo z dolgo obstojnim namenskim čistilom nemškega proizvajalca (Unger in Caramba), ki je prijazna okolju in ne povzročajo poškodbo materialom.

Prepričajte se in pošljite povpraševanje za čiščenje steklenih površin ali žaluzij, nudimo ogled vašega objekta in svetovanje.

null

Čistimo tudi na višini.

Naši delavci so izurjeni za uporabo višjih lestev (14m) in premičnih dvigal (škarje ali mobilno dvigalo do 25m). Tako da ste lahko brez skrbi, da dosežemo vse steklene površine vaše poslovne stavbe ali doma.

Manjši izbor referenc

Sijoča zunanja senčila s pomočjo prečiščene vode

čiščenje žaluzij

Čiščenje s prečiščeno vodo

Total System uporablja sistem nemške izdelave Unger Hydropower za čiščenje steklenih fasad ter žaluzij. Prečiščena voda omogoča lažje čiščenje, saj ta postopek čiščenja ne pušča sledi in vodnega kamna na očiščenih površinah. Postopek čiščenja ne poškoduje fasade.

Žaluzije, rolete in brisoleje je potrebno vsaj enkrat letno očistiti. Prah od prometa in ostala umazanija, ki jo prinese dež se lahko hitro utrdi v žaluzije.

Pri Total System čistimo žaluzije samo z sistemom UNGER HYDROPOWER, ki sproti filtrira vodo. Voda, ki ostane na žaluzijah se posuši hitreje in ne pušča vodnega kamna in sestavin, ki so ponavadi v navadni vodi. Sistem HYDROPOWER ne poškoduje fasado ali ostali materiale.

Čiščenje stekel

Pridružite se našim zadovoljnim strankam!

Pošljite povpraševanje, na voljo smo tudi za ogled in svetovanje pri čiščenju vašega objekta.

profesionalni čistilni servis