Profesionalni pristop k čiščenju steklenih površin

Izberite Total System d.o.o. za čiste steklene površine. Izurjeni delavci, sodobna oprema ter namenska čistila. Smo prilagodljivi tudi za težko dostopna stekla in izurjeni v višinskih delih.

Čistimo na domu in večje poslovne zgradbe.

Total System nudi ugodno čiščenje steklenih površin in. Naši delavci so usposobljeni za delo na višini s premičnimi dvigali ali višjimi lestvami. Čistimo samo z dolgo obstojnim namenskim čistilom nemškega proizvajalca (Unger in Buzil), ki je prijazna okolju in ne povzročajo poškodbo materialom, steklom pa dodajo dodatni lesk in vodoodbojnost, ki jih z navadnimi čistili za steklo ni možno doseči.

Prepričajte se in pošljite povpraševanje za čiščenje steklenih površin ali žaluzij, nudimo ogled vašega objekta in svetovanje.

null

Čistimo tudi na višini.

Naši delavci so izurjeni za uporabo višjih lestev (12m) in premičnih dvigal (škarje ali mobilno dvigalo do 25m ali več). Tako da ste lahko brez skrbi, da dosežemo vse steklene površine vaše poslovne stavbe ali doma.

Manjši izbor referenc

Sijoča zunanja senčila s pomočjo prečiščene vode

čiščenje žaluzij

Čiščenje s prečiščeno vodo

Total System uporablja sistem nemške izdelave Unger Hydropower za čiščenje steklenih fasad ter žaluzij. Prečiščena voda omogoča lažje čiščenje, saj ta postopek čiščenja ne pušča sledi in vodnega kamna na očiščenih površinah. Postopek čiščenja z napravo Unger Hydropowe ne poškoduje fasade.

Žaluzije, rolete in brisoleje je potrebno vsaj enkrat letno očistiti. Prah od prometa in ostala umazanija, ki jo prinese dež se lahko hitro utrdi v žaluzije.

Pri Total System čistimo zunanje žaluzije in rolet samo z sistemom UNGER HYDROPOWER, ki sproti filtrira vodo. Prečiščena voda, ne pušča nobenih sledi, kot je vodni kamen in sestavin nefiltrirane vode. Sistem HYDROPOWER ne poškoduje fasade ali ostale materiale.
Tako kot pri steklu je pri zunanjih žaluzijah nujno redno vzdrževanje, priporočamo enkrat letno čiščenje. V bolj onesnaženih predelih mesta se priporoča dvakrat letno. Onesnažen zrak in vremenski pojavi zapečejo umazanijo v žaluzije. Žaluzije postanejo hrapave in izgubijo lesk.

Z rednim čiščenjem žaluzij se lahko izognete takšnim neprijetnostim.

Čiščenje zunanje fasade prepustite nam

Očistimo tudi fasadne površine objektov. Z leti se na fasadnih površinah nabere veliko umazanije, predvsem ob prometnih površinah se na fasado oprime trdovratna umazanija, katero brez profesionalnih čistil ter pristopa težko očistite. Ne glede na višino in velikost objekta je tu na voljo Total System. Fasadne površine očistimo ter jim povrnemo svež izgled.

Prepričajte se in pošljite povpraševanje za čiščenje fasade.

Naj vam steklene površine očisti Total System!

Pridružite se našim mnogim zadovoljnim strankam!

Pošljite povpraševanje, na voljo smo vam tudi za ogled in svetovanje pri čiščenju vaših steklenih površin in zunanjih senčil.

profesionalni čistilni servis