Najem čistilnih strojev

V podjetju Total System vam nudimo pestro izbiro čistilnih strojev za najem. Nudimo najem globinskih sesalcev, navadnih ter vodnih sesalcev, eno krtačnih strojev ter električnih ter baterijskih čistilcev tal. V primeru več dnevnega najema pridobite popust. Nudimo vam dostavo vseh čistilnih strojev na vaš naslov.

Nudimo vam tudi svetovanje, ter uvajanje za delo s strojem. V primeru večdnevnih najemov vam nudimo popust (4-10 dni 10%, 11 dni ali več 25%)

Čistilni stroji

Numatic TT345T

Numatic TT 345T čistilni stroj na elektriko (220). Odličen univerzalen stroj z močnim pritiskom, zelo preprost za uporabo. Stroj zaradi napajanja preko elektrike omogoča delovanje čez celi dan. Lahka in kompaktna oblika omogoča delovanje tudi v ozkih prostorih. Stroj lahko uporablja različne trdote krtač ali različne grobosti čistilnih padov.

System Clean AS1050

Najbolj preprosta čistilna naprava v našem izboru, kompaktna trdna dvodelna zasnova vključuje velika rezervoarja za čisto in odpadno vodo (50l). Kontrolna plošča je preprosta za upravljanje. Močni sesalni motor zagotavlja suha tla in tiho delovanje, 24v gel baterije pa zagotavljajo dolgo avtonomijo.

Stroj vam zaradi teže lahko dostavimo, prevoz in odvoz do vaše lokacije (25€ + DDV Ljubljana in okolica)

Osebni prevzem stroja samo v primeru, da zagotovite dovolj veliko transportno vozilo (kombi ali dostavno vozilo).

Globinski - Ekstrakcijski sesalniki

Ghibli M26

Kompaktni čistilec za preproge GHIBLI M26 je popoln stroj za čiščenje večjih kvadratur. Z rezervoarjem iz nerjavnega jekla (60l) in z ločenim rezervoarjem za čisto vodo (15l) je idealen za vse površine in enostaven za uporabo. Opremljen je z zmogljivo črpalko (60 W,), tlak škropljenja 6 barov.

Pri najemu dobite: 1x sesalnik GHIBLI M26, 1x čistilna šoba za čiščenje talnih površin.

Ghibli POWER EXTRA 7

Kompakten model za globinsko čiščenje, pranje in sušenje vseh vrst tekstilnih površin. Glhibli je opremljena z spray-ex orodjem za oblazinjenje in predvsem s 6 m brizgalno cevjo (Ø 40) za brez napora čiščenje notranjosti avtomobila (tudi manj dostopnih območij), sedežnih garnitur in ostalega tapeciranega pohištva. Opremljena z zmogljivo črpalko: 28 W, hitrost brizganja vode 0,95 l/min, tlak 4 bar 7 litrov prostornina rezervoarja za raztopino (odstranljiv rezervoar za raztopino).

Pri najemu dobite: 1x Ghibli POWER EXTRA 7 globinski sesalnik, 1x čistilna šoba za čiščenje talnih površin in 1x čistilna šoba za čiščenje sedežnih garnitur in ostalih tapeciranih pohištev.

Ostali čistilni stroji

Viper enokrtačni stroj (175rpm)

Viper 17″ je močan enokrtačni stroj. Popoln je za čiščenje in poliranje vseh komercialnih tal, vključno z VCT ploščicami, keramičnimi in teraco tlemi. Izjemno enostaven za čiščenje in brisanje enostavno po vsaki uporabi, da ostanejo vaša tla v lepem sijočem stanju.

Pri najemu dobite: 1x Viper 17″ enokrtačni stroj z 10 literskim rezervarjem za vodo, trda krtača za neobčutljive površine, 1x mehka krtača, 1x krtača za šamponiranje tekstilnih oblog, 1x držalo za različne čistilne pade (možnost nakupa padov)

Mokro suhi sesalec Klarstein 80l

Močan mokro suhi sesalec Klarstein, nudi moč treh sesalnih motorjev in veliko kapaciteto za odpadno vodo (80l). Primeren je za vsa generalna čiščenja.