Profesionalni pristop k čiščenju oken in žaluzij

Izberite Total System d.o.o. za čiščenje oken in čiščenje zunanjih žaluzij. Izurjeni delavci, sodobna oprema ter namenska čistila. Smo prilagodljivi tudi za težko dostopna stekla in izurjeni v višinskih delih.

Čistimo vse – poslovne, skladiščne objekte, pridemo tudi na dom!

Total System nudi ugodno čiščenje oken in čiščenje zunanjih žaluzij in. Naši delavci so usposobljeni za delo na višini s premičnimi dvigali ali višjimi lestvami. Čistimo samo z dolgo obstojnim namenskim čistilom nemškega proizvajalca (Unger in Buzil), ki je prijazna okolju in ne povzročajo poškodbo materialom, steklom pa dodajo dodatni lesk in vodoodbojnost, ki jih z navadnimi čistili za steklo ni možno doseči.

Prepričajte se in pošljite povpraševanje za čiščenje oken ali čiščenje zunanjih žaluzij, nudimo ogled vašega objekta in svetovanje.

null

Čiščenje oken in zunanjih žaluzij tudi na višini

Naši delavci so izurjeni za uporabo višjih lestev (12m) in premičnih dvigal (škarje ali mobilno dvigalo do 25m ali več). Tako da ste lahko brez skrbi, da dosežemo vse steklene površine vaše poslovne stavbe ali doma.

Nudimo čiščenje oken in čiščenje zunanjih žaluzij s prečiščeno vodo. Karbonska palica omogoča čiščenje iz tal do višine 14m!

Manjši izbor referenc

Čiščenje oken in zunanjih žaluzij s pomočjo prečiščene vode

čiščenje žaluzij

Čiščenje s prečiščeno vodo

Total System uporablja sistem nemške izdelave Unger Hydropower za čiščenje oken zunajih žaluzij. Prečiščena voda omogoča lažje čiščenje, saj ta postopek čiščenja ne pušča sledi in vodnega kamna na očiščenih površinah. Postopek čiščenja z napravo Unger Hydropower uporabljamo lahko tudi za čiščenje različnih tipov fasad.
Krtača na karbonski palici doseže do višine 14m! Kar pomeni enostavno čiščenje iz tal, brez postavljanja lestev ali dodatnega najema dvigala.

Zunanje žaluzije, rolete in okna je potrebno vsaj enkrat letno očistiti. Prah od prometa in ostala umazanija, ki jo prinese dež se lahko hitro zažre v zunanje žaluzije in okna.

Pri Total System čistimo zunanje žaluzije in okna samo z sistemom UNGER HYDROPOWER, ki sproti filtrira vodo. Prečiščena voda pod pritiskom, ne pušča nobenih sledi, kot je vodni kamen.

Tako kot pri oknih je pri zunanjih žaluzijah nujno redno vzdrževanje, priporočamo enkrat letno čiščenje. V bolj onesnaženih predelih mesta se priporoča dvakrat letno. Onesnažen zrak in vremenski pojavi zapečejo umazanijo v žaluzije. Žaluzije postanejo hrapave in izgubijo lesk.

Čiščenje fasade prepustite nam

Očistimo tudi fasadne površine objektov. Z leti se na fasadnih površinah nabere veliko umazanije, predvsem ob prometnih površinah se na fasado oprime trdovratna umazanija, katero brez profesionalnih čistil ter pristopa težko očistite. Ne glede na višino in velikost objekta je tu na voljo Total System. Fasadne površine očistimo ter jim povrnemo svež izgled.

Prepričajte se in pošljite povpraševanje za čiščenje fasade.

Naj vam zagotavlja čiščenje oken in zunanjih žaluzij Total System!

Pridružite se našim mnogim zadovoljnim strankam!

Pošljite povpraševanje, na voljo smo vam tudi za ogled in svetovanje pri čiščenju vaših steklenih površin in zunanjih senčil.

profesionalni čistilni servis