Za pravilno vzdrževanje in obnovo površin, smo tu že 30 let.

Total System se ponaša z več kot 30-letno tradicijo. Zaupate nam lahko, da bodo vaše talne obloge pravilno vzdrževane. V primeru, da iščete podjetje kateremu bi zaupali obnovo vaših talnih obloge je Total System d.o.o. pravi naslov, v vseh letih na tržišču smo nabrali že veliko zadovoljnih strank. Obnova talnih oblog zna biti zelo zahtevna, zato se pred vsakim delom izrecno posvetujemo z stranko, kakšne rezultate lahko pričakujemo.

Nudimo vam obnovo in čiščenje različnih talnih oblog, naj bodo obloge lesene, pvc, linolej, keramika, naravni ali umetni kamen, tekstilne ali obloge zunanjih površin, za vas je tukaj Total System.

Pred čiščenjem in vzdrževanjem talnih oblog vam nudimo brezplačen ogled in posvetovanje.

Več o vzdrževanju talnih oblog kliknite spodaj

Lesene obloge
PVC obloge in linolej
Keramika
Naravni in umetni kamen
Čiščenje zunanjih talnih površin

Vzdrževanje lesenih talnih površin

Osnovno vzdrževanje lesenih oblog

Parket v vaš prostor klasičen slog vsakemu delovnemu prostoru. Toda vsakodnevna obraba lahko povzroči, da so vaša tla videti obrabljena in poškodovana. Ker so lesena tla mehkejši material, se lahko ob nepravilnem čiščenju poškodujejo. Najemite Total System, ki imajo znanje, kako vzdrževati tovrstne talne obloge. Naši zaposleni so dobro seznanjeni s tem, kako se z uporabo prave opreme in čistil izogniti prekomerni obrabi vašega parketa. Nudimo vam redno ali generalno čiščenje vašega parketa.

Generalno čiščenje parketa in brušenje

Pred lakiranjem, voskanjem ali oljenjem lesenih površin vam nudimo generalno čiščenje in rahlo brušenje. Vsi vemo, da je predpriprava oz. temeljito čiščenje najbolj pomemben postopek pred ponovno zaščito vašega parketa. Vaš parket strojno očistimo z namenskimi čistili. V primeru poškodb vam parket pobrusimo z 3M filci in vibracijskim strojem.

Zaščita parketa z emulzijskimi premazi

Nudimo vam zaščito vašega parketa z različnimi emulzijskimi premazi. Dodatno zaščitite vaš lakiran parket, možnost emulzijskega premaza z dodanim sjijajom, satina in mat. Emulzijski premazi so posebej trpežni, dodatno odbijajo umazanijo, vaš lakiran parket se lažje čisti in je odpornejši proti praskam.

Brušenje parketa z vibracijskim strojem.

Oljenje ali voskanje parketa

Vaš parket lahko dodatno zaščitimo z voskom ali ponovno naoljimo. Uporabljamo kvalitetne voske in olja podjetja Kiehl. Zagotavljajo dolgo obstojnost na vašem parketu.

Delujemo povsod po Sloveniji, za velike in male stranke

Čistimo in negujemo različne talne površine v zdravstvenih ustanovah, pisarnah, šolah in mnogih drugih podjetjih, tudi na domovih. Total System je za vzdrževanje talnih površin prisoten po celi Sloveniji. Naše izkušnje in znanje nam omogoča da v procesu ohranimo vzdržljivost in videz vašega talne površine ter podaljšamo njegovo življenjsko dobo. Z uporabo naših standardov čiščenja in znanja bomo vašim talnim površinam dali nov lesk in čudovito čistost. Kontaktirajte nas, da bodo vaše talne površine odlično vzdrževane.

null

Osnovna strojna čiščenja tal

že od 0.60€ na kvadratni meter
null

Zahtevnejša obnova talnih oblog

že od 2,5€ kvadratni meter

Vzdrževanje PVC - Vinil talnih površin

Osnovno vzdrževanje PVC in Vinil površin

Vaš delovni prostor ima PVC ali vinil talne površine z razlogom. Strokovno čiščenje zagotavlja varnost teh tal za vse, ki stopijo skozi vaše podjetje. Z uvedbo najsodobnejših tehnik čiščenja zagotavljamo, da vaša trda tla niso samo videti brezhibno, temveč prispevajo tudi k higieničnemu in varnemu okolju. Zavedamo se, da tla, ki prenašajo veliko prometa zahtevajo posebno nego. Le tako zaščitimo tako videz PVC ali vinil površin kot dolgo življenjsko dobo. Total System smo že 30 let strokovnjaki za čiščenje in vzdrževanje talnih površin, zaposleni so usposobljeni za uporabo najbolj primernih čistil in opreme, ki je potrebna za PVC in vinil.

Generalno čiščenje PVC in Vinil površin

Nudimo vam generalno čiščenje z namenskimi čistil. Uporabljamo širok spekter strojev za maksimalen čistilni učinek, uporabljamo kemijo primerno umazaniji za najboljši rezultat.

Premazi za PVC, Vinil talne obloge

Dodatna zaščita vašega PVC ali vinil obloge je zelo pomembna, nudimo vam različne premaze, z dodatnim sijajom, satin ali mat. Lastnost vseh zaščitnih premazov je dolgotrajna zaščita pred umazanijo, praskami, itd. Vaše talne površine se lažje očistijo. Zavezani smo k temu, da bodo vaša tla ostala lepa še mnogo let!