Naročite si čiščenje!

Omogočamo vam hitro naročanje, smo odzivni, nobena nečistoča ni problem!

čistilni servis ljubljana

Pokličite nas!

  • (01) 565 34 98

  • 041 632 903

Splošne storitve


čiščenje poslovnih prostorov
Čiščenje poslovnih prostorov

V delovnem okolju preživimo večji del svojega življenja, zato nam ne more biti vseeno, kako je počiščeno. Za doseganje dobrih delovnih rezultatov potrebujemo urejene in čiste pisarne. Naše osebje je usposobljeno, da  vaše poslovne prostore očisti nemoteče. Opravljeno delo redno kontroliramo in s tem optimiziramo.


čiščenje po gradnji
Čiščenje po gradnji

Veliko referenc potrjuje naše izkušnje čiščenja objektov po gradnji. Pohvalimo se lahko s čiščenjem nekaterih največjih objektov v Ljubljani, kot je Situla, Eko Srebrna Hiša, Dunajski Kristali, stavba Meksiko. Ponujamo vam grobo čiščenje in finalno čiščenje vašega objekta.


generalna čiščenja čistilni servis
Generalna čiščenja

Usposobljeni smo za vsa generalna čiščenja, poslovnih ali bivalnih prostorov. Generalno čiščenje pomeni, da vam očistimo celotne prostore, strojno in ročno. Stekla ponovno sijejo, tapison in oblazinjeno pohištvo je brez prahu ter umazanije in parket se zopet sveti. Nudimo vam različne plane čiščenja, ki lahko obsegajo tudi vse naše specialne storitve.


čiščenje stanovanj, čiščenje na domu
Čiščenje na domu

V podjetju vam ponujamo generalno ali redno čiščenje vašega bivalnega prostora. Čistilke so zanesljive, z vso opremo in eko čistili. Skrb za vaš bivalni prostor prevzame stalna delavka, saj se le tako vzpostavi medsebojno zaupanje.

Specialne Storitve


čiščenje stekel
Čiščenje steklenih površin

Opravljamo vsa čiščenja steklenih površin, tudi steklenih fasad, stropov. Delo na višini opravimo z dvigali, delavci pa so usposobljeni za upravljanje delovnih strojev in delo na višini.


globinsko čiščenje, čistilni servis ljubljana
Globinsko čiščenje tekstilnih površin

Za čisto oblazinjeno pohištvo in tekstilne talne površine, je potrebno ekstrakcijsko čiščenje vsaj dvakrat letno. Nudimo vam ekstrakcijsko čiščenje in čiščenje s aktivno peno s katero se doseže višjo čistočo vaših tal, sedežev. Vsa dela opravljamo s profesionalnimi sesalniki in stroji za ribanje.


čiščenje žaluzij
Čiščenje s prečiščeno vodo

Je primerno za čiščenje steklenih fasad in žaluzij ter fotonapetostnih modulov. Prečiščeno voda ne vsebuje vodnega kamna in zaradi tega se na očiščenih površinah manj nabira prah, smog in cvetni prah.


Čistilni servis - premazi tal
Površinski premazi in poliranje

Vaša tla si zaslužijo, da se svetijo. Tla premažemo s profesionalnimi premazi, ki povrnejo lesk parketu, toplemu podu ali kamnu. Nudimo vam tudi poliranje kamna s profesionalnimi polirkami.

Dodatne Storitve


zimska služba
Zimska služba

Smo prava izbira za čiste dovoze, parkirišča in hodne poti brez snega. Nudimo vam strojno, ročno odstranjevanja snega, ledu in soljenje. Odlikuje nas odzivnost in zanesljivost.


čistilni servis
Vrtnarske storitve

Nudimo vam enostavna vzdrževanja okolice poslovnih in stanovanjskih objektov; košnje trave, obrezovanje, odstranjevanje listja in odvoz odpadkov na deponijo.


selitveni servis
Selitvene storitve

Nudimo pomoč pri selitvah od demontaže do montaže pohištva ter prevoze pohištva.


čistilni servis slikopleskarstvo
Slikopleskarstvo

Za poživitev pisarniških in bivalnih prostorov vam nudimo beljenje in lažja gradbena dela, postavljanje knauf elementov in elektroinštalacij.

Želite brezplačni ogled?

Za brezplačni ogled vaših prostorov se lahko naročite preko spletnega obrazca ali telefona.

čistilni servis ljubljana

Pokličite nas!

  • (01) 565 34 98

  • 041 632 903

čiščenje total system logo

Copyright © 2019. Total System d.o.o., vse pravice pridržane.
Tel.: 01 565 34 98, Faks: 059 04 3639, Gsm: 041 632 903, E-mail: info@total-system.si