Povrnite kamnitim površinam sijaj in globino

Želite povrniti sijaj in globino kamnitim površinam v vaših prostorih? Skozi leta se kamen obrabi in s tem izgubi na tistem lepem sijaju, ko je bil nov. Diamantno brušenje povrne globino ter sijaj površini.

Želite tudi vi sijoče kamnite površine? Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca ali nas pokličite na telefon, 041 632 903. Diamantno brušenje, poliranje ter impregnacijo kamnitih površin delamo po celem območju Slovenije.

Zaupajte brušenje kamna profesionalcem

Za nov videz kamnitih površin izberite Total System

null

Marmor

null

Granit

null

Apnenec

null

Terac

Primer površin, ki jih obdelujemo

Profesionalna oprema, sijajni rezulati!

V našem podjetju uporabljamo samo profesionalne stroje, namenske za brušenje in poliranje kamna. Vibracijske ekscentrične z pritiskom na tla preko 75kg omogočajo hitro delovanje z odličnimi rezultati. Zaradi pravokotne oblike lahko diamantno brusijo tudi kote, kar konvencionalne brusilne naprave ne omogočajo, ker pa delujejo na sistemu vibracij, nudijo 2x hitrejše diamantno brušenje kamnitih površin.

Nudimo vam ugodno in hitro rešitev pri diamantnem brušenju, poliranju in kristalizaciji vaših kamnitih površin.

Želite tudi vi sijoče kamnite površine? Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca ali nas pokličite na telefon, 041 632 903. Diamantno brušenje, poliranje ter impregnacijo kamnitih površin delamo po celem območju Slovenije.

Diamantno brušenje kamna

Diamantno brušenje je najbolj učinkovit postopek, da tudi najbolj obrabljeni kamniti površini povrnemo sijaj in globino. Z vibracijskim ali ekstenctričnim strojem poliramo površina z diamantnimi brusilnimi padi. Padi so različnih granulacij, 50 je najbolj grob, do najbolj finega pada 5000.

Zaščitni premazi

V našem podjetju uporabljamo zaščitni premaz nemškega proizvajalca. Z zaščitnim premazom dosežemo dodatno zaščito kamna. Poleg tega dodatno poudarimo strukturo kamna, zaščitni premaz naredi mokri videz na kamniti površini. Zaščitni premaz se obdela z strojem za poliranje (150o obratov na minuto), tako se zaščitni premaz lahko utrdi na kamnito površino.

Kristalizacija

Z kristalizacijo dodatno utrdimo že polirane kamnite površine. Primeren je za marmor ter apnenčaste površine, povrne jim sijaj in jim doda mehansko odpornost.

Impregnacija kamna

Z impregnacijo kamna zaščitimo kamen proti umazaniji in ostalim dejavnikom. Impregnator ni topljiv v vodi ali z različnimi topili. Odbija maščobe, vodo, barvo,…