Višji standard čistega, od 1992

Total System je zavezan zagotavljanju čistega okolja za vaše stranke in zaposlene. Naša ekipa čistilcev ima izkušnje z objekti vseh velikosti in iz različnih industrij in bo sodelovala z vami, da zagotovimo izpolnitev vaših potreb. Naše podjetje za čiščenje poslovnih prostorov ponuja vrsto prilagodljivih možnosti čiščenja. Že več kot 30 let smo predani zagotavljanju višjih standardov profesionalnega komercialnega čiščenja.

Verjamemo, da delo ni opravljeno, dokler ni opravljeno pravilno.

Družinsko podjetje s 30-letno tradicijo.

Smo družinsko podjetje z dolgo tradicijo poslovanja, v letu 2022 praznujemo 30-letni jubilej delovanja. Od skromnih začetkov smo s skupnimi močmi zrastli v podjetje, ki zaposluje več kot 70 zaposlenih. Ponosni smo na vse skupne dosežke in se veselimo novih izzivov.

Pri nas ste lahko prepričani, da sodelujete s čistilnim servisom, ki vam lahko nudi profesionalne storitve vzdrževanja čistoče vašega objekta.

Sodelujemo z mnogo priznanimi ustanovami in podjetji

Komercialne čistilne storitve, prilagojene vašim potrebam

Zagotavljanje strokovnega čiščenja za vaš objekt.

Pri Total System vemo, da je vsak poslovni objekt edinstven. Zato ponujamo široko paleto čistilnih storitev z možnostmi načrtovanja in časa, ki ustrezajo različnim podjetjem. Ne glede na to, kako običajna ali izjemna je naloga, od globinskega čiščenja preprog do čiščenja stekel in drugih posebnih storitev, računajte na naše strokovnjake za čiščenje, da bodo zagotovili višje standarde čiščenja vsakič, ko vstopite v vaš objekt.

Z uporabo dolgoletnih izkušenj, strokovne ekipe in profesionalne opreme skrbimo za čistočo podjetjih vseh velikosti. Svoje delo proaktivno preverjamo, da zagotovimo, da rezultati ustrezajo našim visokim strokovnim standardom in vašim pričakovanjem.

Nudimo vam optimizacijo čiščenja

Eko čistilni servis

Zmanjšamo porabo elektrike

Sesalci z najnovejšimi HEPA filtri zadržijo več prahu in s tem povzročajo manj alergij kot standardni sesalci. Pri uporabi pa porabimo 30% manj energije zaradi ECO motorjev.

čiščenje poslovnih prostorov cenik

Prihranimo pri porabi čistil

Koncentrirana čistila z ECO certifikatom nam omogočajo 40% manjšo porabo čistil, s tem pa učinkovitost čistil ni nič manjša.

Eko čistilni servis

Sistem Reflex prihrani pri vodi

Total System kot edini v Sloveniji uporablja sistem Reflex za redno čiščenje tal.  S sistemom povečate čistočo vaših tal in porabite vsaj 60% manj vode kot ostali sistemi čiščenja, kljub temu je čistoča zaradi posebnih krp čistejša od konvecionalnih sistemov.

Najhitreje do kvalitetnega čistilnega servisa.

Z našim spletnim obrazcom najhitreje do rešitve čiščenja vašega poslovnega prostora. Zaupajte našim sodelavcem, napravili vam bomo ugodno ponudbo za čiščenje vašega poslovnega objekta. Nudimo vam raznovrstne frekvence čiščenja, dobavo sanitarnega materiala po ugodnih cenah, v času COVID-19 vam nudimo tudi razkužila.

Ponudbo vam bomo pripravili v najhitrejšem možnem času.

Za dodatne informacije smo na voljo na tel. 01 565 34 98.

150
V primeru večje kvadrature v opombe napišite točno vrednost.
Želena frekvenca čiščenja vaših prostorov
0
0
Vaše poslovne prostore lahko oskrbujemo z sanitarnim materialom (Milo, razkužila, WC papir, Brisačke za roke)
V primeru, da vaši poslovni prostori ne ustrezajo zgornjim predlogom, napišite specifikacijo prostorov v opombe
profesionalni čistilni servis

Pridružite se našim zadovoljnim strankam!

Zagotavljamo vam kvalitetno storitev. Delo organiziramo po vaših željah, svetovali vam bomo pri terminskih planih čiščenja.