Podjetje Total System, čiščenje s tradicijo

Podjetje Total System d.o.o., ustanovljeno marca 1992, ima tako več kot dvajsetletne izkušnje na področju čiščenja in vzdrževanja poslovnih ter bivalnih prostorov in okolice.

Total System vam s pridobljenimi izkušnjami ponuja odlične storitve, prilagodljivost,strokovnost in hitro odzivnost. S Total System optimizacijo čiščenja vam nudimo kvalitetno čiščenje z dolgoročno manjšimi stroški.

profesionalni čistilni servis
Strokovno svetovanje

Svetujemo vam pri izbiri čiščenja, ki vam bo najbolj ugajal. Več kot 28 let izkušenj nam omogoča, da se spoznamo tudi na najbolj zahtevne tehnike čiščenja, tako pridobimo največ na kvaliteti in časovnem okviru opravljenega dela.

Optimizacija čiščenja

Optimizacija čiščenja vaših prostorov je v teh hitrih časih zelo pomembna, zato pri nas čistijo samo usposobljene osebe, čistila in pripomočki so profesionalni, kontrole delavcev izvajamo redno in s tem konstantno izboljšujemo čiščenje. Izognite se nezanesljivim servisom, pri nas vam dajemo garancijo, da boste s storitvami zadovoljni.

Mesečno pokrivamo več kot

čiščenje stanovanj, čiščenje na domu
0
strank
Stanovanjskih prostorov
čiščenje poslovnih prostorov
0
Poslovnih površin
čistilni servis cenik
zaposlujemo več kot
0
delavk in delavcev

Uspešni na vseh področjih čiščenja. Stremimo k znanju in tehničnemu napredku

Smo podjetje, ki vedno stremi k napredku, zato smo v podjetju razvili dve blagovne znamke podjetja. Total System ProClean upravlja s profesionalnim čiščenjem poslovnih prostorov, generalk, delo na višini. Z letom 2015 smo razvili znamko Total System HomeClean, znamka HomeClean se uvršča v čiščenje privatnih prostorov, torej hiš in stanovanj, imamo usposobljeno mobilno ekipo sodelavk, ki čistijo domove. Tako lahko zapolnimo vse vrste čiščenja in s tem konstantno napredujemo.

Prihodnost čiščenja - Reflex System, samo pri Total System

Total System d.o.o. je certificiran zastopnik za sistem čiščenja Reflex System ProFloor.

Reflex sistem je nova generacija opreme za čiščenje. Raven okvir in prilagodljiv brisalec za krpo sta primerna za čiščenje tal. Reflex System uporablja krpe iz mikrovlaken, ki zagotavljajo čistejše in bolj higienično čiščenje (tudi do 90% od konvencionalnega mopa!).

Sistem čiščenja Reflex ni samo izboljšava že obstoječega načina čiščenja, ampak je nov premik v standardih čiščenja. Pri nas so vse čistilke opremljene s čistilnim pripomočkom Reflex ProFloor, s tem zagotavljamo hitrejše, varčnejše in bolj učinkovito čiščenje vaših prostorov.

ECO Čistila - varna za Vas in Vaše prostore

Total System d.o.o. pri rednem čiščenju vaših prostorov uporablja samo certificirana ECO čistila slovenskega proizvajalca IRBIS.

Tako ste lahko sigurni, da so vaši prostori očiščeni s čistili, ki varujejo vaše zdravje, ne uničujejo površin in zagotavljajo popolno uničenost bakterij.

 

čiščenje total system logo

Copyright © 2021. Total System d.o.o., vse pravice pridržane.
Tel.: 01 565 34 98, Faks: 059 04 3639, Gsm: 041 632 903, E-mail: info@total-system.si