Očistite poslovne in domače prostore z ozonom

Ekološko, preprosto čiščenje zraka in površin, rešitev je OZON.

Vaš prostor po čiščenju z ozonom ostane svež in poln kisika. Čiščenje z ozonom lahko opravimo v vseh prostorih v vašem stanovanju, hiši, pisarni, kuhinji,. Z naravnimi procesi ozon ohranja svež zrak v zaprtih prostorih in tako omogoča lažje dihanje ter kvalitetnejši spanec.

Uporaba naprave je tiha in neškodljiva, z uporabo pa si olajšamo zagotavljanje ustrezne higiene in svežine v bivalnem ali delovnem okolju. Prostor lahko ponovno uporabljate 30 min po čiščenju.

Zakaj uporabimo OZON?

null

Zdravje

Uporaba naprave je tiha in neškodljiva, z uporabo pa si olajšamo zagotavljanje ustrezne higiene in svežine v bivalnem ali delovnem okolju.

null

Neprijetne vonjave

Poslovite se od neprijetnih vonjav; vonj po hrani, živalske vonjave, cigaretni dim, urin.

null

Povečanje kisika

Ozon s pomočjo naravnih procesov ohranja svež zrak v zaprtih prostorih in tako omogoča lažje dihanje, lažji spanec in boljšo koncentracijo pri delu.

null

Dezinfekcija

Ozon je modri plin z gostoto večjo od zraka, zato je idealno razkužilo za vaše poslovne ali domače prostore.

OZON, čista in zdrava pot do dezinfekcije

Dezinfekcija prostorov je izrednega pomena, predvsem pa je smiselno izvajati dezinfekcijo v prostorih, kjer se zadržujemo dlje časa ali pa v njem obstaja večje tveganje za nastanek plesni.

Z zelo natančnim in rednim čiščenjem z dezinfekcijskimi sredstvi ne moremo popolnoma očistiti vseh bakterij in virusov, molekule ozona pa prodrejo v vse kotičke vašega prostora.

Ozon je modri plin z gostoto večjo od zraka, zato je idealno razkužilo tako za zrak kot za vodo. Ubija enocelične in večcelične organizme z nizko celično specializacijo, to pa so bakterije, virusi ali glive.

Prav tako je eden najmočnejših dezinfekcijskih plinov, ki uniči bakterije, viruse (vključno z virusom SARS-CoV-2) plesen in neprijetne vonjave.

Generator je okolju prijazen in ne vsebuje škodljivih substanc, uporabljajo pa jih usposobljeni delavci.

Pridružite se našim zadovoljnim strankam!

Ionizacijo zraka nudimo veliko različnim strankam, od domov, manjšim, velikim poslovnim prostorom, hotelom,…

profesionalni čistilni servis