Kako najeti čistilni servis za vaš dom (in se izogniti težavam)

čistilni servis ljubljana

Izbirajte med profesionalnimi čistilnimi servisi in se izognite posameznikom:
čiščenje na domu ugodno

Odgovornost: Pri najetju posameznika prevzamete odgovornost zanj. Tako je, če najamete posameznika, pomeni, da ste zanj sedaj odgovorni vi. Potrebno ga je prijaviti in plačevati »davek« za novega delavca. Nihče ne želi zaposlovati na »črno«, saj ste v primeru poškodbe, ki se zgodi pri vas, zanjo popolnoma odgovorni vi. Lahko se zgodi, da delavec s svojim neznanjem poškoduje ali celo uniči vaše premoženje.

Zanesljivost: Če vaš delavec zboli (ali pa ima kaj boljšega za početi …), lahko ostanete sami z umazanim domom. Pri profesionalnem čistilnem servisu se vam to ne zgodi. V primeru, da delavec zboli, dobite nadomestnega delavca, ki je prav tako usposobljen za opravljanje tovrstnega dela.

Eko čistilni servis

Učinkovitost: Velik dom pomeni več površin za čiščenje, kar je po navadi za enega čistilca preprosto preveč. Delavec postane utrujen, delo se preskoči in v vašem domu se začne nabirati umazanija. Raje se odločite za čistilni servis, kjer bo delo zagotovo opravljeno tako, kot mora biti.

Znanje: Ker želite, da je vaš dom očiščen temeljito, se izognite posameznikom. Večina čisti s konvencionalnimi čistili, ki so velikokrat neučinkovita in dostikrat zdravju škodljiva. Odločite se za najem profesionalnega čistilnega servisa, kjer so delavci usposobljeni za tovrstno delo, uporabljajo primerna profesionalna čistila in krpe. Saj vendar ne želite, da vam najprej očistijo toaletne prostore, nato pa vam z isto krpo očistijo še kuhinjo?

čiščenje na domu cenik

Plačilo: Pri najetju profesionalnega čistilnega servisa je zadovoljstvo stranke zagotovljeno. Delavci so za svoje delo primerno plačani. Če pride do napak, se lahko mirno pritožite in se napake odpravijo. Pravi čistilni servis bo zaposlil samo odgovorne delavce, ki so preverjeni in usposobljeni za tovrstno delo. Pomislite, komu prepustite čiščenje vašega doma!

Oznake: , , , , , , ,