Naj bo čiščenje igra za vaše otroke

cistilni servis ljubljana

Čiščenje je čas, ko napolnimo pljuča z novo svežino in se znebimo vse navlake v stanovanju. Za nekatere je to mala malica, za druge pa predstavlja napor, še posebej za otroke.

Sledi nekaj pogostih hišnih opravil čiščenja, ki smo jih spremenili v zabavno igro za otroke!

Modna revija za  vso družino

Ko je čas za čiščenje omare, prižgite radio in spremenite opravilo v modno revijo za celo družino. Otroci (in starši) naj pomerjajo oblačila in na zabaven način ugotovijo, česar ne marajo več oz. katera oblačila so prerastli. Spremenite hodnik v modno pisto! Ko končate, oddajte oblačila, ki jih ne rabite več, v trgovino z rabljenimi oblačili ali jih darujte v dobrodelne namene.

Tekma s časom

Pospravljanje igrač ali postelje lahko postane tekmovanje. Otroci se bodo zabavali, hkrati pa bodo nalogo opravili hitreje. Uporabite štoparico ali telefon in nastavite čas na 5 ali 10 minut, odvisno od naloge. Zakričite »tri, štiri, zdaj!« in sprožite štoparico.

Lov na zaklad

Naredite seznam stvari, ki ne sodijo v določeno sobo, na primer igrače v dnevni sobi, čevlji v pralnici. Otrokom predstavite seznam kot lov na zaklad. Kdor najde največ stvari in jih pospravi na pravilno mesto, zmaga.

Želite profesionalno očiščen dom?

Prosti čas porabite za pomembnejše stvari, mi pa vam očistimo dom. Stalno osebje, zdravju prijazna čistila in prilagodljivost so samo ene od naših prednosti.

profesionalni čistilni servis
Oznake: , , , , , ,